Papieren Honingraat

Papieren HoningraatModerne technologische apparatuur maakt het mogelijk voor ons om topkwaliteit Papieren Honingraat te produceren met een variëteit aan geometrische en fysieke parameters. We kunnen Papieren Honingraat produceren met een 6 zijdige kern en tot 1600mm breed. Dit zorgt er voor dat we honingraatpanelen kunnen produceren zoals beschreven in de bijbehorende paragraaf.

Een automatisch productieproces verzekerd ons ervan dat we Papieren Honingraat kunnen produceren van oneindige lengte en met de volgende eigenschappen:

 • hoogte(H) – 10 tot 100mm;
 • breedte (niet uitgerekt) – tot 1600mm;
 • breedte uitgerekt (B) – tot 1280mm;
 • lengte (L) – oneindig;
 • celgrootte (diameter van een cirkel binnen in de zeshoek) -14, 21 en 27mm;
 • druksterkte – 1,4 – 5,5 kg/cm2.
 • Als grondstof voor de produktie van de Papieren Honingraat gebruiken we fluting papier met een dichtheid van 120-200g/m2.

We kunnen onafgebroken papieren honingraat verkopen (zonder karton op de boven- en onderkant) en we verkopen ook honingraatpanelen. Het is mogelijk om onafgebroken papieren honingraat op MDF te plakken, maar dit vereist enige voorbereiding van uw kant – u zult het materiaal tenminste moeten uitstrekken en bevestigen. Met honingraatpanelen zal het veel makkelijker en sneller gaan. Ook de kwaliteit van het lijmwerk zal beter zijn omdat de gelijmde oppervlaktes groter zijn.

Papieren Honingraat

Hoe kunt u Papieren Honingraatgebruiken?

Het is bekend dat er alternatieve materialen zijn voor papieren honingraat. Papieren Honingraat zal niet de plaats innemen van alle traditionele materialen die nu gebruikt worden in de productie van meubels. Echter, er zijn enkele gebieden waar het bijna onmogelijk is om met papieren honingraat te wedijveren.

 • Ten eerste wordt het gebruikt bij het produceren van hoge meubelelementen. In dit geval passen de economische en fysieke eigenschappen erg goed bij elkaar. Als we het honingraatkarton hoger maken dan zal het meubelpaneel sterker worden maar het gewicht niet veel zwaarder uitvallen. Een meubelpaneel van 2000x800x50 weegt bijvoorbeeld maar rond de 2 kg. Het gewicht van hetzelfde formaat paneel maar dan gemaakt uit spaanplaat is 58 kg. Dit resulteert in vermindering van kosten voor tranport, u zit niet vast aan de standaard afmetingen van spaanplaat en kunt variëren met de maat van het honingraatkarton.
 • Ten tweede is het mogelijk om kromlijnige meubeloppervlakken te produceren. U heeft geen last van extra afvalmateriaal of extra mechanische behandeling van het product bij het maken van dit soort elementen. Om dergelijke constructies te produceren over-strekken fabrikanten normaal gesproken de papieren honingraat zodat deze een vierhoekige vorm aanneemt. Het lijmen van kromlijnig meubilair kan gedaan worden met behulp van een vacuüm pers.
 • Ten derde is het produceren van platte meubelpanelen. Voor het produceren van dit soort artikelen is geen extra mechanische behandeling nodig.

Papieren honingraat is economisch gezien een van de meest logische materialen. Sterk en licht van gewicht, goedkoop, milieuvriendelijk, goede isolatie tegen hitte en geluid, het vermogen om stoten te incasseren – deze factoren maken de grote toepasbaarheid van papieren honingraat mogelijk. Het gebruik wordt alleen gelimiteerd door uw fantasie.

Milieuvriendelijkheid van papieren honingraat

Papieren honingraat is economisch gezien een van de meest logische materialen. Het bezit daarnaast ook een unieke combinatie van eigenschappen: sterk, licht in gewicht, goede isolatie tegen hitte en geluid, milieuvriendelijk en makkelijk in gebruik..

Transport en Opslag

De transport en opslag van papieren honingraat in niet uitgerekte staat maakt het mogelijk om:

 • de transportkosten te verlagen;
 • de opslagruimte te minimaliseren.

Het transport van meubels of meubelpanelen gemaakt van papieren honingraat staat het vermeerderen van de geladen goederen toe door het lage gewicht van het product. Hierdoor kunt u het maximale uit de tranportmogelijkheden halen en geld besparen op het vervoer. Daar komt nog bij dat wanneer we het volume van papieren honingraat en spaanplaat vergelijken, papieren honingraat veel minder weegt. Dit laat het gebruik van transport zonder gewichtslimiet toe.

honeycomb paper

Leave a Comment