Hunajakennopaperi

hunajakennoNykyaikaiset teknologiset laitteet mahdollistavat huippulaadukkaan hunajakennopaperimme valmistuksen useissa geometrisissa ja fyysisissä parametreissä. Valmistamme kuusisivuisen ytimen omaavaa hunajakennopaperia, jonka leveys voi olla jopa 1 600 mm. Tämä mahdollistaa seuraavassa osiossa kuvaillun kolmekerroksisen hunajakennopaneelin valmistuksen.

Automaattinen tuotantolinja varmistaa rajoittamattoman pituuden omaavan hunajakennopaperin valmistuksen seuraavin ominaisuuksin:

 • korkeus (K) – 10 – 100 mm;
 • leveys (ei laajennettuna) – 1 600 mm saakka;
 • leveys (laajennettuna) (L) – 1 280 mm saakka;
 • pituus (P) – rajoittamaton;
 • kennon koot (kuusikulmioon piirretyn ympyrän halkaisija) – 14, 21 ja 27 mm.
 • Puristuslujuus – 1,4 – 5,5 kg/cm2.
 • Hunajakennopaperin valmistuksessa raaka-aineena käytetään 120 – 200 g/m2 tiheyden omaavaa aallotuskartonkia.

Miten hunajakennopaperia voidaan käyttää?

Hunajakennopaperilla on materiaalina useita kilpailijoita. Hunajakennopaperi tuskin korvaa kaikkia tällä hetkellä huonekalujen valmistuksessa käytettäviä perinteisiä materiaaleja. Alalta löytyy kuitenkin käyttökohteita, joissa hunajakennopaperi on ehdoton valinta.

 • Ensimmäinen näistä on erityisen korkeiden huonekalujen valmistaminen. Tässä tapauksessa sekä tuotteen taloudelliset että fyysiset ominaisuudet sopivat käyttötarkoitukseen erityisen hyvin. Hunajakennopaperin korkeuden kasvaessa huonekalupaneelin lujuus kasvaa, mutta sen paino nousee vain vähän. Esimerkiksi 2 000 x 800 x 50 mm kokoinen huonekalupaneeli painaa vain noin 2 kg. Lastulevystä valmistettuna samankokoinen paneeli painaisi noin 58 kg. Alhainen paino alentaa kuljetuskustannuksia. Myös lastulevyn vakiomitoista huolehtimisen voi unohtaa, sillä hunajakennopaperin kokoa voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden mukaisesti.
 • Toinen hunajakennopaperille erityisen hyvin soveltuva käyttö on kaarevien huonekalupintojen valmistaminen. Tällaisten tuotteiden valmistaminen hunajakennopaperista ei tuota ylimääräistä jätettä, eivätkä mekaaniset käsittelyt ole tarpeen. Kaarevien rakenteiden ollessa kyseessä valmistajilla on tapana venyttää hunajakennopaperia, jolloin kennon muoto voidaan muuttaa nelikulmaiseksi. Liimaaminen voidaan suorittaa vakuumipuristimissa.
 • Kolmantena käyttökohteena ovat tasaiset huonekalupaneelit. Tasaisten paneelien valmistus ei vaadi mitään mekaanisia lisäkäsittelyjä.

Hunajakennopaperi on yksi markkinoiden kohtuuhintaisimmista materiaaleista. Huippulujuus ja alhainen paino, edullisuus, ympäristöystävällisyys, tehokas lämpö- ja äänieristys sekä korkea iskunsietokyky ovat tekijät, jotka määrittävät hunajakennopaperin lukemattomat käyttökohteet – rajana on vain mielikuvituksesi.

Hunajakennopaperin ympäristöystävällisyys

Hunajakennopaperi on yksi markkinoiden kohtuuhintaisimmista materiaaleista. Sen omaisuudet ovat ainutlaatuisia: huippulujuus, alhainen paino, hyvä lämpö- ja äänieristys, ympäristöystävällisyys ja helppokäyttöisyys..

Kuljetus ja varastointi

Hunajakennopaperin kuljettaminen ja varastointi laajentamattomana mahdollistaa:

 • alhaiset kuljetuskustannukset;
 • alhaisemman varastointitilan tarpeen.

Hunajakennopaperista valmistettujen huonekalujen tai huonekalupaneelien kuljetuksessa kuljetettavan kuorman suuruutta voidaan kasvattaa tuotteiden alhaisen painon ansiosta. Tämä mahdollistaa täyden kapasiteetin kuljetukset, jotka alentavat kuljetuskustannuksia. Tilavuuden ollessa sama hunajakennopaperin paino on lastulevyyn nähden huomattavasti alhaisempi. Näin ollen hunajakennopaperia voidaan kuljettaa tehokkaasti painorajoituksista huolimatta.

hunajakennopaperia.

Leave a Comment