Honingraatpanelen

HoningraatpanelenHoningraatpanelen worden geproduceerd door het lijmen van kartonnen platen aan de onder- en bovenkant van papieren honingraat. We produceren
honingraatpanelen met de volgende technische parameters:

  • lengte – tot 2500mm;
  • breedte – van 10mm tot 800mm;
  • hoogte – van 10mm tot wat nodig is;
  • celgrootte – 14mm, 21mm en 27mm.

Voor het produceren van honingraatpanelen gebruiken we onze eigen papieren honingraat en gerecycled karton van 300g/m2.

Waar en hoe Honingraatpanelen worden gebruikt

papieren honingraatpanelente

Er zijn onmetelijk veel manieren om papieren honingraatpanelente gebruiken. Het aantal domeinen waar dit materiaal gebruikt wordt groeit continu.

Ten eerste: honingraatpanelen kunnen gebruikt worden als opvulling van binnendeuren of in meubelvervaardiging. De voordelen van dit materiaal in vergelijking met de traditionele materialen zijn: lichter van gewicht, geen afval, milieuvriendelijk en goede isolatie tegen hitte en geluid. En toch is een kant en klaar meubel van dit materiaal sterk en duurzaam genoeg. We kunnen u uit voorraad standaard honingraatpanelen aanbieden. Deze panelen zijn precies op maat gemaakt voor de productie van deuren en hebben een afmeting van 2000x800x33mm.

Ten tweede: het gebruik van producten gemaakt van honingraatpanelen in verpakkingsoplossingen is wijdverspreid. Honingraatpanelen worden gebruikt als opvulling tijdens het vervoer van goederen. Dankzij uitstekende eigenschappen op het gebied van sterkte en milieuvriendelijkheid vervangen honingraatpanelen steeds meer andere materialen in deze branche. De meest bekende meubelmaker van de wereld – IKEA, is bijvoorbeeld overgestapt op honingraatpanelen voor het verpakken van hun producten.

Honingraatpanelen

Pannelli in cartone Honingraatpanelen

Leave a Comment