Adboards

honeycomb adboardsWe zijn verheugd om u AdBoard aan te kunnen bieden – een van de meest trendy materialen in de reclame branche. AdBoard zijn honingraat panelen voor de constructie van POS stands. AdBoard is gemaakt van makkelijk te recyclen materiaal met een gebleekt oppervlak.

De standaard afmeting van AdBoard is 1220x2440mm maar het kan op maat gemaakt worden. De mogelijke dikte begint bij 10mm.

De standaard afmeting van AdBoardAdBoard is perfect voor hoge kwaliteit afdrukken. Na het printen worden de stukken uit het paneel gesneden en de stand in elkaar gezet.

AdBoard’s toepasbaarheid wordt alleen beperkt door uw creativiteit. Constructies van AdBoard kunnen worden gebruikt in reclame en advertentie, voor tentoonstellingen en installaties, voor het vervaardigen van stijlvolle meubels en op vele andere manieren.

 

 

Пропонуємо Вашій увазі AdBoard – один з найбільш трендових матеріалів рекламної індустрії. AdBoard это сотопанели для изготовления рекламных стендов. AdBoard виготовлений з матеріалів, що легко утилізуються, та має меловане покриття верхніх шарів. Adboards - supporti espositivi

Leave a Comment